jpg ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ! ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

10/2/17

ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΟΛΙΟΥΧΟ ΑΓΙΟ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΣΤΗΝ ΑΚΡΑΤΑ ΟΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ΚΑΙ ΑΚΡΑΤΑΣ-ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!

Με τη λαμπρότητα και τη δέουσα θρησκευτικότητα εόρτασε η Ακράτα τον πολιούχο της Αγιο Χαράλαμπο στον ομώνυμο Καθεδρικό Ναό. 

Οι Φιλαρμονικές Ακράτας και Αιγείρας για μια ακόμα χρονιά συνόδευσαν με εορταστικές θρησκευτικές μελωδίες τη λιτανεία της ιερής εικόνας του Αγίου.

Την εορτή τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αιγιάλειας, κ. Θανάσης Παναγόπουλος, ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιαλείας κ. Θεοφάνης Σταυρόπουλος,η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ακράτας κ. Μαρία Καρρά, ο τέως Δήμαρχος Αιγιάλειας κ. Στάθης Θεοδωρακόπουλος, ο πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Άγγελος Τσιγκρής, το σύνολο των αρχών του τόπου, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων, κλπ.

 Μετά το τέλος του θρησκευτικό μέρους ακολούθησε καφές στην Αίθουσα του πολιτιστικού Συλλόγου «Αναγέννηση», όπου, απηύθυναν χαιρετισμούς:

α) η πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κοινότητας Ακράτας Κ. Μαρία Καρρά, που καλωσόρισε τους προσκεκλημένους,
β) ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Αιγιάλειας κ. Θεοφάνης Σταυρόπουλος,
γ) ο Δήμαρχος κ. Θανάσης Παναγόπουλος.

Σημείωση: Δύο φωτογραφίες αποτελούν φωτογραφικό υλικό της "Πρωτης της Αιγιαλειας".






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: