jpg ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ''ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ'' Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ'' ~ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ
ημερολόγιο

27/1/18

ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ''ΜΥΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΒΟΣΤΙΤΣΑΣ'' Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΑΙΓΕΙΡΑΣ ''ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΚΟΝΕΤΣΗΣ''

Στις εκδηλώσεις για την επέτειο της ''Μυστικής Συνέλευσης Βοστίτσας'' έλαβε μέρος η Δημοτική Φιλαρμονική Αιγείρας ''Ιωάννης Κοκονέτσης''.
 Η μπάντα ανταποκρίθηκε άμεσα στο επίσημο κάλεσμα του Δημάρχου και στόλισε με επιβλητικό τρόπο την εκδήλωση.
Ειναι αξιοσημείωτο, πως η Φιλαρμονική, αν και προσκλήθηκε 10 ημέρες πριν την εκδήλωση, κατάφερε να εντυπωσιάσει με τον απόλυτο συγχρονισμό της.

 

Πριν την παρέλαση, ο Εξοχώτατος Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παυλόπουλος έφτασε περίπου στις 10 π.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη, όπου έγινε δεκτός από τα στρατιωτικά αγήματα.

 

Ύστερα η παρέλαση ξεκίνησε από τη Μητροπόλεως με την συμμετοχή και των δύο φιλαρμονικών Ανατολικής Αιγιάλειας (Αιγείρας & Ακράτας), με κατεύθυνση την οδό Μελετοπούλων. Όλα τα τμήματα παρατάχθηκαν αναμένοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μεταξύ Σωτηρίου Λόντου και Ρωμανιώλη.

 Απολαύστε οπτικοακουστικό υλικό!






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ: